tiistai 11. joulukuuta 2012

kiirettä pitää!

Äää oon oikeasti ihan poikki!! Oon pari viikkoa viilettänyt menemään viimeistä päivää, hoidellut 5 tenttiä, 2 raporttia ja vaikka mitä.. Tänään heräsin ennen kasia siivoamaan, siitä matikan kokeeseen, siitä tekemään yrittäjyysraporttia, sen jälkeen tein 30 sivusesta "Suomen budjettikatsaus v. 2013" isoaisoa mindmappia, sen jälkeen säntäsin Itikseen, siitä kotiin hetkeksi ja eikun Prismaan ja sitten leivoin hääkakun ja taas siivosin.
Ja tää on jatkunut tällasena nyt ihan liian pitkään :D Huomenna on vielä hullumpi päivä, 7 täytyy varmaan herätä ja alkaa leipomaan leipomaan ja huh huh täytyy vielä ostaa vaikka mitä hakea kukat täyttää kakku JNEJNE en edes muista mitä kaikkea pitää muistaa.

Kohta tää kuitenkin helpottaa ja sitten palaan normirytmeihin takaisin, ehkä :D Oon kylläkin buukannu itselleni 6päiväisen työviikon heti ensiviikoksi loman alun kunniaksi ja aikalailla kaikiksi päiviksi ennen joulua heh heh. Toivottavasti ei tulorajat pauku. :(

Nyt täytyykin tästä sännätä nukkumaan että saan edes 7 tunnin yöunet. Heihei siis ja sorit tästä kuvattomasta postauksesta!

Heissan <3
-heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti