sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Lauantain viettelö

Nyt on kone forkattu, ja kiitos Jonin läppärini kulkee tästä lähin nimellä HiiruPC. Siis en kestä :D Enkä ole edes varma toimiiko tämä kone nyt nopeammin, mutta ainakaan viruksia ei enää pitäisi olla.

Käytiin eilen Porvoossa, tässä vähän kuvia mitä kerkesin napsia. On se vanha kaupunki kaunis :) 


 Käytiin syömässä Hanna&Maaria tms ravintolassa. Siellä oli tuollaista kotiruokamaista ruokaa :) Jonin annos oli kuulemma tosi hyvä, mun lohi olisi ehkä kaivannut vähän suolaa.. Mutta perusannokseksi ihan hyvä ja ainakin vatsa tuli täyteen :)

 Ihania pikkuputiikkeja siellä oli myös! <3 Tosin hinnat olivat myös aika kovia enkä minä akuutissa rahavähyydessäni pystynyt muuta kuin ihailemaan myymälöiden tuotteita. Mutta ihailinkin oikein sydämeni kyllyydestä! <3 (Tai no, ainakin sen aikaa minkä Joni malttoi tuolla pyöriä.. Minun kaupoissa kirmailun ja huokailujen ohessa Joni istui kauppojen ulkopuolella ja poltti tupakkaa... Miehet!! Tai no mies!!)
 Ja kas tässä matkalaiset itse. Mentiin vielä käymään Jonin kaverin luona, ja illalla ajoin meidät takaisin kotiin :)

Kohta taidan lähteä kohti Itäkeskusta jos siellä vaikka olisi mansikanmyyjät paikalla .Epäilen kyllä mutta toivon!! Sain eilen sulatettua pakastimen ja olisi ihanaa saada marjoja taas talven varalle pakkaseen.

No, katsotaan. Kivaa sunnuntaita :)
<3 heidi


2 kommenttia: