perjantai 20. syyskuuta 2013

Hiusjuttuja

Iik pakko tulla kirjottamaan kun jännittää. Näin perjantain kunniaksi kirjoitan niinkin noh en tiedä mitä adjektiivia tähän hain - kuitenkin, kirjoitan hiuksista.

Oon nimittäin joutunut lähes luopumaan mun entisestä vuosia palvelleesta suoristajastani sen siirtyessä eläkepäiville. Etsinkin nyt uutta suoristajaa ja tällä hetkellä Cloud Nine on se mikä mua houkuttaisi... Emmi kysy Nooralta onko se kuullut tuosta ja kerro!! :D

Mun hiukset on tosiaan aina ollut suorat. Siihen asti kunnes ne kasvoi!:D Juuri Jantturaisen kanssa puhuttiin asiasta ja Jannakin kysyi "Siis eikö sun hiukset oo ihan suorat? No, nykyään jos olen mennyt hiukset märkänä nukkumaan, tulos on tämä:

Kuva tältä aamulta

Mustavalkoinen kuva koska vessan valo ei ollut kovin hemaiseva. Ihanaa on siis se että mulla on joskus vähän laineita ja latvat taipuneet, jeee!<3 Mutta totuus on se että jos näillä lähden liikenteeseen, suurin osa suoristuu, osa menee takkuun, etuhiukset sojottaa vähän minne sattuu ja siis sen vuoksi kaipailisin sitä uutta suoristajaa.

Eli jos jollakulla on hyvä suoristajasuosikki, niin kertokaa ihmeessä!

Ainiin ja hiuksista kun nyt puhutaan, kävin kampaajalla muutamia viikkoja sitten ja kerrankin jopa Joni huomasi että olin tehnyt hiuksilleni jotain :D Tyveä värjättiin tummemmaksi ja tukka näytti oikeasti tosi tummalle alussa kun oli tottunut paljon vaaleampaan. Tässä kuvassa ei edes näy kunnolla sitä väriä. 


Rehellisyyden nimissä jouduin jopa ekana päivänä pesemään mun tukan pari kertaa syväpuhdistavalla shampoolla koska olin niin järkyttynyt :D Hahaha. Nyt on hiukset jo paljon vaaleammat ja tykkään. Joku voi miettiä onko fiksua maksaa 100 euroa siitä että hiukset värjätään tyvikasvun värisiksi, noh, niin mietin minäkin mutta oon silti ollut tyytyväinen.

NYT - kivaa perjantaita kaikille, mä luultavasti palailen tässä huomisen tai ylihuomisen paikkeilla asioihin!!
<3 iik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti