maanantai 6. tammikuuta 2014

Vuosi 2014

Mitä parhainta uutta vuotta 2014 kaikille! :)

Palataksemme vielä hetkeksi vuoteen 2013 teen pienen historiikin läpikäydäkseni hyvin lyhyenytimekkäästi kyseisen aikakauden elämästäni.

Kokonaisuutena nimesin viime vuoden mielessäni odotuksen vuodeksi, sillä alkuvuodesta aloimme Jonin kanssa odotella josko pieni mäyräkoira saapuisi perheeseemme, monta kuukautta meni jännityksessä että tuleeko pentuja/tuleeko niitä sen verran että me saamme myös omamme, ja kun pennut syntyivät alkoi odotus siitä mikä pennuista meille tulee, ja milloin.

Syyskuun lopussa odotus viimein palkittiin ja 20.9.2013 pieni Vilma sitten meille haettiin. <3 Ja maailman paras, tärkein ja rakkain koira on neiti mäyrästä muodostunut tässä kuukausien vieriessä <3

Muita odotuksen aiheita olivat (eri) tuttaviemme lapset joista toinen syntyi maailmaan kesäkuussa, toinen joulukuussa, ja siskon ja serkun koirat jotka myös liittyivät sukuun alkuvuodesta.

Ja sitten.. :) Se kaikista tärkein odotuksen aihe, joka jatkuu vielä tämänkin vuoden puolella on pienen pieni nyytti, joka tällä hetkellä asustelee täällä:

<3 (rv 16+2)

Meille on siis tulossa vauva <3 
Suunnattoman kiitollisia, ihmetyksissämme ja kaiken kunnian Jumalalle antaen me elellään täällä päivä kerrallaan ja odotellaan rakenneultraa, neuvoloita ja tietysti ajan kulumista kesäkuulle, jolloin on laskettu aika :)

Hyvissä tunnelmissa siis aloitellaan vuotta 2014, ja toivon kaikille onnellista, inspiroivaa, mieleenpainuvaa ja iloista uutta vuotta!! ja paljon rakkautta 
<333

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti