sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Dear diary

Priviet ystävät!

Mun lähiaikoihini on kuulunut ensinnäkin kaikkein tärkeimpänä se, että sain viime perjantain nuortenillassa ihan mahtavan boostin mun uskoon ja oon nyt kiitollisempi kuin aikoihin Jumalan armosta, hyvyydestä ja ihan kaikesta hyvästä mitä joka päivä meistä jokainen saa kokea. Ei ole sattumaa että joka aamu me ensinnäkin herätään, saadaan kävellä terveillä jaloilla, nähdä omin silmin ja kokea mitä erilaisempia asioita. Tai vastaavasti saadaan elellä rutiininomaisemmin meidän kaverien, perheen ja läheisten kanssa. Kaikki se on annettu meille yksinomaan Jumalalta, joka huolimatta meidän vastusteluista ja kiittämättömyydestä on jokaikiselle täydellisen ja yksiselitteisen hyvä ja armollinen! Kiitos Jumalalle :) <3

Mä oon elellyt täällä juurikin tuota rutiininomaisempaa arkea, johon on kuulunut mm. lenkkeilyä neiti nakin kanssa, ruoanlaittoa ja koulun alku. Ensi viikolla on myös toinen ultra jota odotan todellakin ihan täpinöissäni!! Kamera on jotenkin jäänyt vähän unohduksiin, ja kuvat jotka mun kamerasta löytyy ovat lähinnä meidän ruoista ja Vilmasta, tosin, niitähän mun kamerasta aina löytyy :D

Tänään tein ruoaksi ihan sika hyvää sweet&sour kanaa, tällä reseptillä, muokkasin sen verran että lisäsin kolme porkkanaa, laitoin 1 rkl normi sokeria ruokosokerin sijaan ja jotain muita pikku muutoksia. Tuli tosi hyvää ja !nopeasti!, kannattaa ehdottomasti kokeilla!! Siitäkin tämä on mainio ruoka että tähän voi heitellä huolettomasti eri kasviksia mitä kaapissa nyt vaan sattuu olemaan, lisäksi tuoretta chiliä, enemmän esim. sipulia omien mieltymysten mukaan yms yms!

Aiemmin viikolla kokkailin lohta sokeriherneiden ja chiliriisin kanssa. Riisiin laitoin melkein kokonaisen chilin mutta ei maistunut kovinkaan paljon. Paistoin tosin itse chilit ensin pannulla enkä laittanut ihan koko palkoa + jätin siemenet lisäämättä, siksi jäi vaimeammaksi maku. Mutta hyvää oli kuitenkin :) Ja kuten kuvasta näkyy meillä ei tosiaan vältellä hiilareita :D Kuvassa on Jonin annos ja siinä siis riisin lisäksi vielä keitettyä perunaa.
Oon myös yrittänyt jättää mun jatkuvaa sokerinmässäystä ja torstaina yritin tehdä ns terveellisempiä suklaamurojuttuja, mutta noh, sanotaanko näin että jatkossa leivon kyllä ihan aidosta voista, sokerista, maitosuklaasta JNE. Vaikka olihan noikin toki ihan hyviä, jopa Joni söi vaikka yleensä se oon vaan mä joka tykkää tummasta suklaasta. Mutta silti. Harvemmin ja herkummin, siinä mun mottoni.
Tällä viikolla nautittiin myös Vilman kanssa antaumuksella hienoista pakkaspäivistä ja kivuttiin mm. pikku kukkulalle. Vilma viiletti ihan täysiä tuolla kinosten keskellä.Kohta lähdetään taas heittämään lenkki ja sen jälkeen leivon suklaahippukeksejä (maitosuklaasta!! :D) näin sunnuntain kunniaksi.
Oikein mainiota sunnuntaita jokaiselle <3

1 kommentti:

  1. Voitko seur. postauksee laittaa kuvan mahast?? haluaisin nähä kert ette ikin tuu tänne.
    t.e+e

    VastaaPoista