maanantai 16. heinäkuuta 2012

Avaa silmät! päivän biisi

Huuh onpas taas aika viilettänyt vaikka mitään en oo tehnyt.

Perjantaina meille tuli ihmisiä grillailemaan ja mä peilikuvasin itteäni hah!


Noh lauantaina sitten lueskelinkin vaan kirjaa ja söin viinirypäleitä.



Ja arvatkaapa mitä ! Tänään kävin aika jännässä paikassa. Sieltä kun poistuin niin mun kädessä oli tämmönen


Luovutin verta !!! Sain sen päähänpistona kun käyskentelin Itiksessä ja siellä tuli mainoksia että siellä on verenluovutuspiste. Hitsi minuu jännitti :) Mutta selvisin ja suosittelen kyllä kaikille, tulee tosi hyvä mieli ja saa hyvää syötävää sieltä :)

Ja jotta tää postaus menee maailman sekasimmaksi, kerron tähän loppuun yhen jutun minkä kuulin Siionissa. Meille oli puhumassa Anne Miettinen joka on toiminu pitkään ulkomailla evankelistana ja nähny ja kokenu vaikka minkälaisia asioita. Se kerto että Australiassa, on nyt tosi monet nuoret tullu uskoon ja alkanu levittää tietoa Jumalasta. Siellä on järjestetty paljon eri kokouksia jne ja ihmisiä on parantunu paljon sairauksista. Noi parantumiset on tietysti herättäny ihmisten mielenkiintoa ja telkkarissa oli järjestetty siitä paneelikeskustelu jossa oli ollu psykologi ja sitte näitä nuoria keskustelemassa.
 No, tää psykologi oli melkein koko ohjelman puhunu siitä, että kyse on ns. placebo vaikutuksesta eli ihmiset luulee parantuneensa ja sen vuoksi kokee että oisi parantunut vaikkei vaiva todellisuudessa ole lähtenyt. 
Sitten sen ohjelman lopuksi se kokouksen johtaja oli antanut puheenvuoron psykologilta tytölle, ja kysynyt mitä tää tyttö on mieltä asiasta. Ensin se tyttö oli hetken ollu hiljaa ja lopulta vastannu näin
"No, ennen olin sokea, nyt näen."

Ei ehkä ihan placebo-efektillä selitettävä parantuminen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti