torstai 1. joulukuuta 2011

Hups,

En oo muistanu/kerenny/jaksanu/en tiiä miks, kirjottanu tänne melkeen viikkoon. Edellisen postauksen jälkeen mun oli tarkotus kirjottaa vähän laajempi postaus kosmetiikasta ja siitä kuinka oikeesti kannattais suosia luonnonkosmetiikkaa ja/tai vähentää sitä omaa kosmetiikalla läträämistä. Etenki me naiset tungetaan päivittäin ihollemme sellanen määrä kemikaaleja jotka on kaikkea muuta ku hyväks terveydelle, että jokaisen ois hyvä välillä tutkia omia hiusmömmö + meikki + naama-vartalo-yms-voidevarastojaan ja miettiä että tarviiko _ihan_pakollisesti_ kaikkia niitä.

Tosin en ehkä oo paras puhumaan näistä asioista kun sorrun aina toisinaan ostamaan uusia kemikaalipakkauksia, (kuten nämä, jotka muuten oli aivan paskoja. En suosittele ketään ostamaan ainakaan tota glaze hazea, täynnä parabeeneja, haisee suht pahalle, tekee tukasta helposti paskasen näkösen, hinta läimästy korkeelle just vaan sen takia että se on Bed Head jne.. Ja toi kiiltosuihke josta luin että "tuoksuu hattaralle" tuoksuu mun mielestä pilaantuneelle vesimelonille, ja vaikka sen inci parempi onki ku glazen ni kaikenkaikkiaan korkeintaan OK-tuote). Yritän nyt kuitenki tästä lähin ostella vähän luonnonmukasempia juttuja.

Hmm mitäs vielä. Voisin itseasiassa laittaa tähän pari kuvaa meijän koululta. Meijän koulu järjesti tänävuonna opetushallituksen seminaarin tms, jonne meidän luokka teki suunnitelmia ryhmissä ja joista valittiin ja toteutettiin yksi. Tällä kertaa suunnitelmaksi valittiin Operaatio Hilkka, jossa tarkoitus oli muuttaa koulun puistosali Punahilkka-sadusta tutuksi maisemaksi. Alkutilanteeksi voitte kuvitella karun harmaan salin, jossa on iso iso hiekkalaatikko. Mulla on nyt kuvia siitä kun oltiin muokattu Hilkka-maailmaa vähän jouluisemmaksi, tässäpä tulloo:









 Mummon mökki:


... ja osa kasvimaata:






Opettajien huone:


Ja loppuun vielä pieni sammakko ^^:

Toi talvi-juttu ei ollu niin kiva ku alkuperänen, mutta joulun ja pikkujoulujen vuoks se piti talvistailata. Alusta loppuun done by meidän koulun artesaanit :D Meijän luokka tosin osallistu vaan suunnitteluun ja loppusilaukseen työharjottelun takia. Nii ja tietysti purkamiseen -.-

Nojoo nyt oon taas höpissy enemmän ku tarpeeks, palataaan taas ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti