sunnuntai 21. lokakuuta 2012

The Vow

Eiiii, mä sain viikko sitten luokkalaiselta leffan lainaan intensiiviviikon ajaksi. Oon koko viikon vetkutellut leffan katsomista koska mä en KESTÄ. <3 Leffahan ei siis ole mikä tahansa leffa vaan siinä on Channing Tatum. Ja Dear Johnin jälkeen en oo voinut muuta kun eiriitäsanoja- ihannoida Channingia. Nyt äsken kuitenkin laitoin leffan pyörimään ja jo noiden alkukuvien perusteella meinasin pakahtua : DDD Ja oli pakko tulla postaamaan.

Jos musta ei hetkeen kuulu saatan olla leffasta palautumis-modessa, jonka Dear Johnin perusteella sanoisin kestävän pari päivää..

Myös siinä tapauksessa jos leffa onkin huono, saatan joutua palautumaan pettymyksestä..

Ja nyt, leffa alkakoon, rakkaudellista sunnuntaita teillekin <3



EDIT:

Okei, leffa oli ikävä kyllä vaan OK. En tiedä minkä takia se ei yltänyt esim. Dear Johnin tasolle, koska ainekset kunnon nyyhkyleffaanhan tossa olisi ollut. Etenkin koska The Vow pohjautuu tositapahtumiin. Jotenkin mua ei kuitenkaan edes melkein itkettänyt kuin yhden kerran. Channing Tatum nyt tietysti ja ihan oikeasti oli ihana ja näytteli hyvin, (sen katse, en kestä!!) mutta jotenkin en ehkä tykännyt niin paljoa Rachel McAdamsista naisen roolissa. Jotenkin koko leffasta jäi sellainen olo että se loppui ennen kuin alkoikaan ja että se oli vaan pintaraapaisu siihen mitä se olisi voinut olla. 

Channing - edelleen number one, mutta leffa jäi kyllä pahasti number onen alapuolelle. Ikävä kyllä. :( Sen vuoksi pakko katsoa youtubesta traileri ja pari pätkää jostakin muusta super riuduttavasta rakkauselokuvasta. Ei ala Dearilla ja pääty Johniin

2 kommenttia:

  1. Oon niin samaa mieltä sun kanssa tosta leffasta!
    -Hanna

    VastaaPoista
  2. Joo niinpä! Melkein hyvä, muttei kuitenkaan. Harmi!!

    VastaaPoista