torstai 7. helmikuuta 2013

Proteiiniletut ja Rouva Tee

Bongasin muutama päivä sitten PS. I love fashion- blogista reseptin proteiinilettuihin, joihin tulee vain kananmunia ja banaaneja. Niin simppeliltä vaikuttanut resepti jäi jonnekkin takaraivooni kolkuttelemaan ja tänään kun en kipeyden vuoksi voinut kouluun mennä päätin kokkailla niitä aamupalaksi.

Olin tottapuhuen aika skeptinen maun suhteen ja ajattelin että kananmuna puskee yököttävästi letuista läpi tai etteivät letut maistu oikeastaan millekkään, mutta yllätyin super positiivisesti. Söin lettuset mustikoiden, hunajan ja ranskankerman kanssa ja oli maistuvaa! Banaani makeuttaa lettuja tosi paljon eikä kananmuna maistu mielestäni ollenkaan. Itse paistoin letut vielä öljy-oivariiniseoksessa ja oivariinista tuli ihanaa voinmakua lettuihin. <3



Aineksina käytin siis vain 1 (huom kypsän!) banaanin ja 1 kananmunan jotka sekoitin blenderissä tasaiseksi seokseksi. (Kahdelle hengelle 2 banskua ja 2 kananmunaa jne.) Sitten vaan lettupannulle ja hyvä tulee. Suosittelen=)

Kyytipoikana hörpin English Breakfastia, mun lemppari tee tällä hetkellä. Tai ei tää kyllä oo kyytipoika, pikemminkin joku arvokas rouvashenkilö, tietysti englantilainen sellainen, katsokaa tota hienostunutta pakkaustakin!

Nyt jatkan lepäilyä ja ehkä kohta keitän lisää teerouvaa itselleni.
Hyvää torstaita! 
<3

2 kommenttia:

  1. Vois vaikka toimiakin, resepti kuulostaa hauskalta!

    VastaaPoista
  2. No nuo oli kyllä yllättävän maistuvia :) Suosittelen hyvinkin siis kokeilemaan! Sen tosin huomasin toisella kerralla että letut kannattaa paistaa heti sekoituksen jälkeen niin ne pysyy paremmin koossa. tai en tiedä johtuiko se siitä mutta minulla meni vähän mössöksi letut kun se taikina oli hetkeksi jäänyt seisomaan..

    VastaaPoista