sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikkokatsaus

Tervehdys ystävät,

En käsitä miten tämä viikko meni niin nopeasti. Tuntuu että viime sunnuntai oli silmänräpäys sitten. Tällä viikolla olen mm. käynyt ottamassa ihan _järkyttävät_ passikuvat, (en oikeasti tajua kuinka ne aina epäonnistuu ja kuinka niistä vielä maksaa vähintään sen 20 euroa...) shoppaillut IKEAssa ja hmm, käynyt töissä. Perusjuttuja ja silti vaan viikko vilahti.

Saatiin vihdoin kauan kaivattu lipasto makuuhuoneeseen, olen niiin onnellinen! Käytiin eilen ostamassa se ja tänään aloitettiin kasausprojekti.. Olen maailman huonoin kasaaja ja suhtauduin todella skeptisesti meidän kasaamismahdollisuuksiin mutta onnistuttiin ilman yhtäkään epäonnistumista! Varmistin Jonilta tosin ehkä viisi kertaa ennen jokaista vaihetta että onhan tämä nyt oikein mutta selkeästi se kannatti=)

Mä jopa ikuistin meidän kasaamisprojektin ja samalla käytin hyväkseni tilaisuuden esitellä uuden minut hurmanneen esineen jonka ostin töistä <3 Ihana, tähän voi vaikka laittaa kynttilän tai ihan mitä vaan pientä, vaikka korviksia tai sormuksia tai sokeripaloja... Sillä on jalatkin mutta ne ei näy tässä!
Siinä vaiheessa kun näin nämä mutterit meinasi pieni paniikki iskeä, niitä oli nimittäin paljon... En uskaltanut edes laskea.. Varmaan sata ainakin
 Ja tässä se nyt on :) Hyvästi metrin korkuinen pyykkivuori silityslaudan päällä, tervetuloa ainakin hieman siistimpi makuuhuone:

Nyt haaveilen isosta lasivitriinikaapista keittiöön, sellaisesta valkoisesta tietenkin... Joni sanoi että ei kaikki Heidi voi olla valkoista, mutta miksei...

Nyt sain faceen viestin että pitää mennä nukkumaan, 
heissan siis!

Hyvää ensiviikkoa kaikille:)
<3 heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti