sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Jeee !

Kivaa sunnuntaita!

En oo vähän aikaan kirjotellu mutta nyt asiaan voi tulla muutos, mä nimittäin ostaa päräytin läppärin. Pari kertaa kävin tätä ja yhtä toista läppäriä hiplailemassa Prismassa mutta loppujenlopuksi päädyin sitten tähän.

Kuva ei oo maailman paras kun on iphonella otettu, mutta kyseessä on siis valkonen Sony Vaio, Prismasta halvennuksella 599!

Nyt kelpaa datailla!
Oon muutenki shoppaillu _ihan_ liikaa, oon lähes vararikossa jos totta puhutaan. Mutta nyt alotanki säästökuurin. Joskaan tätä päivää ei vielä laskettu siihen :D Vaikka en mä kyllä tänään voi sanoo tuhlanneeni, ostin Valtterista neljällä eugenilla talvitakin ja ihanan värisen kulhosen/kipposen. 

Oon halunnut valkosen talvitakin, eli tää tuli kun tilauksesta. Taistelin kyllä hetken mielessäni tota tekokarvajuttua vastaan (joka on muuten kuvassa väärin kiinni takissa) mutta kun huomasin, että sen saa tarvittaessa irti niin päätin ostaa. 

 Okei, takki näyttää kuvassa aika kamalalle, mutta oli se oikeesti päällä ihan kiva :D Tässä se on vielä just melkein pesukoneesta tullut, eli laitetaan sen piikkiin..?


Tässä vielä se kulho, eurolla lähti mukaan: 



Mitäs vielä.. No, lauantaina kävin kasvohoidossa joka oli, no, yksinkertaisesti sanottuna huono. Kyseessä oli jonkun sortin ultraääni-ihonpuhdistus johon sisältyi myös kulmien ja ripsien värjäys. Ensinnäkin paikka missä tuo hoito tehtiin, oli tosi rauhaton, koko ajan kuuli rullaportaiden ja ihmisten ääniä, katossa paloi loisteputkivalot, hoito vaikutti vähän epäammattimaisesti tehdyltä jnejne. Ei voi edes verrata Elegia day spahan, jossa kävin vajaa kuukausi sitten kasvohoidossa. Jos jotain positiivista hoidossa oli niin värjäyksistä tuli ihan hyvät :D Toiste en kyllä menisi.

Huomenna alotanki sitten Ladythain, ihan mahtavaa! Toivottavasti en odota turhaan vaan se on oikeesti hyvä. 

Seuraavalla kerralla voisin esitellä muita mun lähiaikoina tehtyjä ostoksia, nyt siirryn telkkarin ääreen jos sieltä kerrankin tulis jotain fiksua :D

- Heidi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti