lauantai 1. lokakuuta 2011

Uusi paita ja hienoja maisemia

Moikkamoi,

en oo päässyt kirjoittelemaan tänne nyt muutamaan päivään kun ei ole ollut konetta käytössä. Lisäksi oon yrittänyt raivokkaasti kehittää itselleni uusia harrastuksia ja lisää tekemistä kun tuntuu ettei mulla tällä hetkellä ole mun elämässä muuta kun tuo saakelin työharjottelu. Alotankin nyt sitten ensi kuun 17. päivä Ladythain! ("Naisten versio" thaiboxingista :P)

Sitten laitoin vielä Helsingin eläinsuojeluyhdistykselle viestiä, että olisin kiinnostunut vapaaehtoistyöstä. Soitin myös Espoon seurakunnalle ja kysyin josko saisin alkaa pitää kokkikerhoa/askartelukerhoa/jotain kerhoa lapsille, katsotaan onnistuuko jompi kumpi näistä!

No mutta, hyppään tästä nyt otsikon aiheeseen eli siihen ihanaan paitaan minkä löysin. Olen valehtelematta monta viikkoa etsinyt hyvää, ei akryylista, alle 50 euroa maksavaa, lämmintä (suuret vaatimukset :D) villapaitaa, mutta eipä ole mistään löytynyt. 

Mutta nyt ! Menin Kampin Vero Modaan, kiertelin ja kattelin,  ja yhtäkkiä bongasin yhdestä vaaterekistä ihanan villapaidan.

Ensin tsekkasin hinnan 69,95 - 50% jee! Sitte koko:  S - ja materiaali: Angoraa, villaa eikä yhtään akryyliä - triplajeeeeee! Ja sitten sormet ristissä sovituskoppiin toivoen että paita on hyvä, ja olihan se. Nyt on sitte edes yksi superlämmin villapaita :D


Tässä kuvassa paidan malli ei ehkä erotu kovin selvästi, mutta se on tollanen vähän ponchomainen.

Nyt vielä ennen kuin lähden Sannin kanssa lenkille, isken tähän loppuun pari kuvaa eilisillalta, oli nimittäin ihan tajuttoman upea taivas illalla seitsemän jälkeen:


                                                               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti