maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kesä kylässä

Huuh olipas päivä ja viikonloppu! Meripäivillä oli kivaa, ilma oli superkuuma ja hilejuomat hyviä. Oli kivaa käydä Kotkassa kunnolla ja nähä kummityttöä ja vanhoja kavereita :)

Tänään mulla oli vapaapäivä jonka oon kuluttanut mm. isäntätoimistossa ravaamiseen (menin hakemaan kopiota vuokratodistuksesta ja sain kuulla etten ole edes talon kirjoilla, nice) maalien vertailemiseen Prismassa, pikku jumppaan salilla ja äsken laitoin vielä lasagnen uuniin. Ihan bueno päivä siis ainakin tekemisten osalla, saatiin toi mun virallisesti tänne asuttaminenkin ehkä kuntoon.

Tässä kuvia sekalaisesti viime päiviltä:



Söpö :) Tehtiin kaarnalaivat. Mun oma ei vaan oikein halunnu pysyä pinnalla, höh!



Paras mummo tarjos ruuat ja jäätelöt. <3

Minun serkkuin :)


Random



Sunnuntaina kävin vielä vähän kuuntelemassa Pauli Hanhiniemen keikkaa, oikeastaan katoin vaan vikan kappaleen mutta se oli ihana!! Googlasin ja sen nimi on On kuin ois syksy mut sitä ei löydy youtubesta buu!! Se oli ihana <3

Ainiin ! Illemmalla käytiin viellä Jannan mummolla ja viimein heitin talviturkin jes =)

Hmm nyt tästä tulee aika sekava postaus, mutta pakko laittaa vielä loppuun kuva ihanasta kukkasesta jonka kävin ostamassa tänään :) Meidän kukat vaihtuu pakosta tietyin väliajoin, johtuen siitä että ne aina delaa.

Ja loppukevennys, tältä näyttää keittiö mun kokkailujen jälkeen


Mut kyl miä sit aina siivoon



Meen ehkä viel vähän pulskistuu tosta lasagnesta ja kuuntelen eagle eye cherryy, heippa <3

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Here i am

Viime perjantaina Joni kokkas meille illallisen:



Oli hyvää ja myös Sannin nokka haistoi herkut ja sai sen makaaman pöydän alla koko aterian ajan

Tänään mun ateria puolestaan näytti tältä:


Terveellistä, joo. Söin mä päivällä salaattia.

Ja tässä ehkä näkyi se miksi en oo paljoa bloggaillut, mun lähes viikon kuvaussaldo oli tässä. Ruokaa ja työtä, niin ja yks pikavisiitti Kotkassa, siinäpä mun viikkoni kuitenkin vierähti. Tästä viikonlopusta tulee varmaan edellistä menevämpi, perjantaina otan nimittäin suunnan kohti Meripäiviä, jeeee! Ja jos siellä ei aurinko paista niin sit miä itken!

Nyt kivaa keskiviikkoa kaikille, heippa :) 

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

I love Jesus!

      




Mä niin tykkään tosta biisistä ja muistaki noiden biiseistä.

Tumblr_lx323iwoar1r31fqlo1_500_large

422193_245227192221966_135612266516793_493720_1705156581_n_large
Tumblr_lxaf9kac2y1r31fqlo1_500_large

X_94cce81f_large


296444_176223359125552_175051662576055_385308_808270467_n_large


319834_4105782407888_1281955871_n_large

Tumblr_lf2c0cohsd1qchlb2o1_500_large
 kaikki kuvat weheartit.com :)

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Mielipiteitä??

Heeelp!!! Auttakaa joku ja kertokaa mielipide: pitää vai ei, hyvä vai huono ostos, palautanko vai en??

Mä oon neljän vaiheilla, eli 75% joo ja loput ei.. ehkä? Tai sitten 30% joo 30% ei 30% ehkä. Loput kymmenen jotain noiden väliltä. Entä te??




Eli siis toi maapallo. Joo vai ei?

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Avaa silmät! päivän biisi

Huuh onpas taas aika viilettänyt vaikka mitään en oo tehnyt.

Perjantaina meille tuli ihmisiä grillailemaan ja mä peilikuvasin itteäni hah!


Noh lauantaina sitten lueskelinkin vaan kirjaa ja söin viinirypäleitä.



Ja arvatkaapa mitä ! Tänään kävin aika jännässä paikassa. Sieltä kun poistuin niin mun kädessä oli tämmönen


Luovutin verta !!! Sain sen päähänpistona kun käyskentelin Itiksessä ja siellä tuli mainoksia että siellä on verenluovutuspiste. Hitsi minuu jännitti :) Mutta selvisin ja suosittelen kyllä kaikille, tulee tosi hyvä mieli ja saa hyvää syötävää sieltä :)

Ja jotta tää postaus menee maailman sekasimmaksi, kerron tähän loppuun yhen jutun minkä kuulin Siionissa. Meille oli puhumassa Anne Miettinen joka on toiminu pitkään ulkomailla evankelistana ja nähny ja kokenu vaikka minkälaisia asioita. Se kerto että Australiassa, on nyt tosi monet nuoret tullu uskoon ja alkanu levittää tietoa Jumalasta. Siellä on järjestetty paljon eri kokouksia jne ja ihmisiä on parantunu paljon sairauksista. Noi parantumiset on tietysti herättäny ihmisten mielenkiintoa ja telkkarissa oli järjestetty siitä paneelikeskustelu jossa oli ollu psykologi ja sitte näitä nuoria keskustelemassa.
 No, tää psykologi oli melkein koko ohjelman puhunu siitä, että kyse on ns. placebo vaikutuksesta eli ihmiset luulee parantuneensa ja sen vuoksi kokee että oisi parantunut vaikkei vaiva todellisuudessa ole lähtenyt. 
Sitten sen ohjelman lopuksi se kokouksen johtaja oli antanut puheenvuoron psykologilta tytölle, ja kysynyt mitä tää tyttö on mieltä asiasta. Ensin se tyttö oli hetken ollu hiljaa ja lopulta vastannu näin
"No, ennen olin sokea, nyt näen."

Ei ehkä ihan placebo-efektillä selitettävä parantuminen?

torstai 12. heinäkuuta 2012

Makoisia mansikoita

Tänään mulla oli operaatio - mansikkaoperaatio. Niiden pakastus nimittäin. Oon koko viikon haaveillut 5 kilon mansikkalootasta ja tänään kävin sellaisen ostamassa!


Tältä mun operaatio näytti kuvina:

Siinä reippaana ensimmäistä rasiaa täyttelin ja napostelin mansikoita

 Yli puolet rasioita mennyt ja mansikoita riitti ....


 ... ja riitti.. vaikka söin niin että alko kaksari pullottaa (kivat myös noi mun hiukset, taisin saada sähkärin jossain välissä)
 No mutta onneks lopulta sain rasiat täyteen eikä mansikoita mitenkään liikaa jääny! Vaa just sopivast
Siinä ne kölli, nyt ne on pakkasessa odottamassa talvea, jes! <3

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kuumaa ja jäisenkylmää

Riudun vieläki eilisest leffasta :D! Nyt aloin kuuntelee sen soundtrackia <3

Ja katoin klipin siit leffast ah <3 Mä delaaan !

Pakko ehkä ryhdistyy... 

No kattokaa vaik sil välillä kuvii meijän uuest projektista

Ennen
 Välissä:
Jälkeen:

Okei on vieläki keskenerästä mutta parempi eikö! Nyt dataillaan tässä kahestaan.

Ps. Mun läppärin näytössä on tää kuva

(mua ainaki ois jääny häiritsee)

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

yhyy!

Eiii itken jo nyt valmiiks ku neloselt tulee niin yltiöromanttinen leffa !!!
En kykene kirjottaa nyt muuta, pakko kattoo Channing Tatumii ja sen naista ja itkee!!
Nyyhkyä sunnuntait teille muillekin!

kuva


EDIT:

Ah oikeesti mikä leffa. ihana. Koko leffan tuntu siltä ku ois hyvästelly maailman rakkaimman ihmisen niin ettei tietäis näkeekö sitä enää koskaan. Niin riistävää. Niin haikeeta, ja silti, miettikää kuinka hienoja tollaset rakkaustarinat on. Etenki jos ne rakastavaiset saa toisensa. Paitsi must tuntuu että ne kaikista suurimmat rakkaustarinat ei ikinä saa hyvää loppua. Just sellaset ku lähetellään kirjeitä monta vuotta toiselle puolelle maapalloa, tai vaikka ei moneen vuoteen läheteltäiskään tai kuultais toisesta mitään niin heti kun sen toisen näkee tuntuu kun maailman kaikki eläimet ois vatsassa ja sydän melkein hyppäis kehosta pois ja sillon kun tietää ettei täydy sanoa mitään vaa pelkkä yks sadasosasekunnin katse kertoo kaiken ja just sellanen rakkaus mitä ei pysty kuvailemaan, niin oikeesti onko hienompaa että sellasta on olemassa?
Ihanaa että sellasta on olemassa! Mä pakahdun. <3

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kotijuttuja ja yks ihana kannu

Moikkulimoi,

Mitä teille kuuluu? Mulle kuuluu ihan hyvvää, oon viimeaikoina mm . suunnitellu meijän häitä (eli kahvikutsuja), vaihtanu eilen yöllä järkkää kotona, käyny Valtterissa myymässä vaatteita, kattonu ihan liikaa arvostele mun illallisia... ja keksin myös maailman parhaan juoman, soijalatte aah joko jäillä tai ilman. (mulle tää oli hei keksintö :D) Alpro soyan normisoijamaitoa (oon testannu vaan sitä missä on sokeria ja maistuu vähän vaniljalle) ja oikeesti nam. Sitte jos vielä vähän laittaa sekaan kondensoitua maitoa niin uuu mmmmm! Delicious.

Joo. Tosta järjestyksen vaihtamisesta vielä sananen. Mietin hetkisen haluunko julkasta julkisessa blogissa kuvia mun kodista (! :D) mutta ei tätä oikeen kukaan muu kuin ehkä tutut lue niin julkasenpa nyt :) Tänään meillä näyttää tältä:


Vaihdoin eilen yöllä (miks inspiraatiot tulee aina silloin) ruokapöydän keittiönurkkauksesta olkkariin koska se on paljon käytännöllisempi näin. Me oltiin kerran syöty tossa meidän minimalistisessa keittiönurkkauksessa mutta muuten toi pöytä on ollut ihan turha. Nyt keittiönurkkaus jäi tosin tooodella epäfunktionaaliseksi (onkohan se oikea sana tähän) mutta mulla on ehkä senkin varalle suunnitelma... Ainakin se että jos löydän jotain kivaa meillä on sille tilaa :D ehkä.. Se on kuitenkin tällä hetkellä tämän näköinen.


Seinät on jokapuolella vielä ihan autioit ja tyhjät, en oo löytänyt mitään mitä niihin haluaisin ripustaa enkä aio ostaa kompromissitauluja. + Olkkarin seinät on ihan karseat ja ne pitää maalata ennenkuin niihin voi mitään edes ripustella...

Järjestyksen vaihon lisäksi tein eilen ruokaa, woo



Ja perjantaina ostin Fidasta ihanan kannun joka vilahtaaki myös tossa ylemmässä kuvassa:

ihku. <3

Jees poksunderi, nyt meen tekemään jauhelihalaatikkoa. Mulla on tän kuun säästökuuri ja yritän tehä mahollisimman halpaa mutta ehkä vähän ees mielellään terveellistä ruokaa, SAA ehdottaa reseptejä!!

terkkuja <3 heidi