keskiviikko 2. marraskuuta 2011

huu huuuuu

Jeeeeeeeeeee pääsykokeet on ohi =) Sen tosin tiiän jo nyt että ei oo pelkoa koulun alusta tammikuussa, mutta tulipahan testattua millaset kokeet oli.

Muuten oli aika peruspäivä, mitä nyt ravasin Espoo-Pasila Pasila-Espoo väliä kun unohdin henkkarit kotiin ja tarvisin sitä pääsykokeessa. Niin ja pudotin+hajotin avaamattoman oliiviöljypullon keskelle katua. Kassi hajos ja silleen. =))

Hyi tää ei nyt liity mitenkään asiaan, mut tuleepahan taas yks syy inhota käärmeennahkakuviota: kolmoselta tulee just dokumentti mikä kertoo kuinka raakaa käärmeennahkojen tuottaminen on. Osa noista käärmeistä nyljetään elävältä. Hyiihyihyi. Muutenki kaikki turkistarhaukset ja turkikset ja kaikenmaailman ketunhäntäkaulurit pitäis mun mielestä kieltää lailla. Miksei me voitais käyttää pelkkää tekoturkista, se sitäpaitsi näyttää ihan samalle kun aito karvakin.









 kuvat: weheartit.com

Jos eläimet yhtäkkiä osais alkaa puhumaan ja kykenis tekemään samoja asioita ku ihminen, ni me ei kyllä kauaa täällä selvittäis! Veikkaan että eläimillä ois aika paljon hampaankolossa siitä kuinka ihmiset on eläimiä kohdellut.

Fiuh, tulipa tästä nyt synkkä postaus!


Mun sanat loppu ku kävin miettimää tota turkis-asiaa, enkä nyt osaa laittaa tähän loppuun mitään peruslätinää "meen suihkuu moi". Eli tällä kertaa tää postaus vaa loppuu näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti