tiistai 1. marraskuuta 2011

Raivoa ja ruokaa

Ehhehee, tulipa taas päivän blondeilut suoritettua. Raivosin bloggerille noin puol tuntia koska en saanu linkkiä upotettua tekstiin. Testasin ja selasin sata nettisivua läpi mutta ei onnistunu ei millään.
Kunnes.

Huomasin tossa otsikon alapuolella kohdan "linkki". 

Ja senhän avulla se linkki oli harvinaisen helppoa lisätä tekstiin :D Ens kerralla vois yrittää tutkia pikkusen tarkemmin tota kyseistä rivistöä ennenku raivostuu siitä ettei joku toimi.

Mistä päästäänkin siihen, että meinaan nyt postata teille ihan mahtavan hyvän reseptin, joka ihan varmasti toimii. Oon alunperin napannut tän Peetan (jee!) blogista, ja sen jälkeen oon kokannu sata eri versioo tästä. Tää on siitä hyvä resepti että tätä voi muokata just sen mukaan mitä kaapista milloinkin sattuu löytymään/mitä kaupassa tekee mieli ostaa/mikä on halpaa.

Tällä kertaa valmistu tomaatti-kesäkurpitsa-paprika-porkkana-sipuli-linssi-kastike with jasminrice, aloitetaan:


Ensin kasataan ostokset/kaappien sisällöt pöydälle. Multa löyty linssejä, currytahnoja, tomaattimurskaa, soijakastiketta, porkkanoja, sibuloja, kesäkurpitsa ja paprika:



Sit pilkotaan:


Ja paistetetaan. Eka öljyä, sipulit, currytahnaa + linssit (ja mausteita!):



Sen jälkeen lisätään muut kasvikset (ite laitoin mun kasvikset tässä järjestyksessä: ensin porkkanat muhimaan, sit kesäkurpitsa ja viimetipassa paprika koska halusin et jää jotain pureskeltavaaki eikä osa oo ihan mössöä)
Ja sit vettä päälle ja annetaan porista ehkä n.10 min. Samalla riisit keittymään! Myös tomaattimurskan voi lisätä kunhan kasvikset on kaikki lisätty:


Sit viimesenä vielä tilkka kookosmaitoa/-kermaa. Suosittelen tätä Santa Marian kermaa, tää on supertäyteläistä ja hyvää, ei sisällä yhtään e-koodeja ja lopun voi pakastaa kuten mä oon tehny:


Ja kookoskerma lisätään sit vasta siinä vaiheessa ku kaikki on ihan kypsää, sitä ei kannata lähtä keittelemään. Sit vaan syömään ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti