sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Hyvä Sauli!!!

Jee nyt on pressahehkutukset hehkutettu ja voin siirtyä muihin aiheisiin.

Elikkäs niin, oliko kiva viikonloppu teillä? Toivottavasti, mulla oli aineskin aika leppoisat mutta mukavat vapaapäivät =)

Perjantaina söin mahani pullolleen tacoilla



Ja lauantaina lähdettiin Sannin kanssa Hyvinkäälle moikkaamaan Jantturaa eli Jannabethiä eli Repsikkaistani eli Jannaa. Sanni hurmas villapaidassaan ihmisiä metrossa, junassa ja rautatieasemalla :D Ihan kiva kyllä kun tuntemattomat ihmiset hymyili ja jutteli, voitais tehdä niin useemminkin ilman että jollakulla on koira!



Ensin se istu yksikseen ikkunan vieressä, sitten hetken päästä piti tulla ihan viereen <3


Haha, junassa joku kiva tyttö sanoi että voi ottaa kuvan musta ja Sannista, ja mä tietenkään en osannut poseerata vaan menin jäihin niinku aina kun joku vetää kameran esiin ja yrittää kuvata minut. No, ensin se tyttö otti yhden kuvan, sano "voin ottaa vielä yhen" sitten se otti toisen, sano "öö voin ottaa vielä kolmannen" ja tää kolmas kuva näkyy nyt tässä :D En kehannu kattoa näitä kuvia siinä junassa, mutta kotona katoin ja hahahah se toka kuva oli jotain niin jäätävää että häpeän humaus jos toinenkin meni mun ylitseni. :DD Ei tää kolmaskaan oo onnistunut mutta voin kertoa, se toinen kuva oli ihan järkyttävä. Edes Sannin söpöys ei estänyt mua deletoimasta sitä välittömästi sen nähtyäni..

Ja ainiin! Meidän matka päättyi aika dramaattisesti, siinä vaiheessa kun oltiin taas Herttoniemessä ja oltiin just astuttu ulos metrosta, niin eka mitä näin oli poliisi joka juoksi vauhdilla alas rappusia ja selvästi etsi jotakuta. Jäin tottakai stalkkeroimaan ja kaivoin salamana kameran käsiini, ja lopulta sain selville että ilmeisesti joku känniläinen oli joutunut tarkastajien käsiin ja käynyt riehumaan. Sain aika hyvä kuvanki (haha jes) mutten sitä viiti tänne laittaa, laitan vaan tällasen missä kenenkään naamoja ei näy:


Huh! Oli aika hurja loppureissu pienelle mäyräkoiralle.

Ja joo, joku saattaa nyt ihmetellä miksi mua kiinnostaa joku humalaisen taltutus ja etenkin miks meen kuvaamaan sitä, mutta noh :D Mä vaan satun olemaan hieman utelias..

No, mutta siirrytäänpä kauniinpiin aiheisiin, nimittäin toi lumen peittämä maa ja puut ja puuteriset kinokset ja huh kaikki ulkona on superkaunista! Meinasin pökertyä lenkillä :)



 Wiii!




Nyt lopettelen tän höpötyksen ja meen ettimään jos löytäisin jotain syötävää. Mul on just sellanen nälkä että tekee mieli jotain suolasta, tai ehkä sittenki makeeta, tai ehkä suolasenmakeeta, taii.......



2 kommenttia:

  1. hahhahah taas vaa repesin Sannin villapaidalle <3 : DDD

    VastaaPoista
  2. : DD tarviihan sekin pikku makkara jonku lämmikkeen tonne pakkaseen! : )

    VastaaPoista