torstai 9. helmikuuta 2012

Torstai.....

.... on toivoa täynnä. Miksi??? Miksi sanotaan että torstai on toivoa täynnä. Ai koska huomenna on perjantai ja viikonloppu? Haluan tietää :D Kertokaa joku jos osaatte!

Mun ajatukset on just niin järkeviä että mietin vaan jotain sananlaskujen merkityksiä, ja siksi pitäydyn laittamaan tähän vaan random kuvia eiliseltä ja tänäseltä. (Eikö noin muka voi sanoa?)

No, kuitenkin, eilen bongattiin Liisan kanssa koivu jolla oli silmät. Monta silmää:


Rautatieasemalla bongasin jonkun pudonneen munkin :--( 


Niin ja muutama päivä sitten löysin melkein samasta kohdasta mustan H&M takin koossa 34 vai 36. Näytti luonnossa paremmalta kuin kuvassa, melkein harkitsin ottavani :P :

¨
Nämä kylläkin ostin kaupasta ja napsin metromatkalla:




Tänään sitten me käytiin luokan kanssa WeeGee:ssä ja EMMA:ssa. (Museoita)




Sain kuvausluvan mutten kuitenkaan saanut kuvata kun kokonaisuuksia ja vaan omaan käyttöön. En siis voi laittaa kuvia tänne, sori vaan :D Mutta oli kyllä ihan kiva näyttely, jos sattuu olemaan tuollapäin niin kantsii käydä :)



Oli pakko kuvata meijän eväät, ihanan ala-astelaista <3


Myymälästä löytyi ihana pöllövihko!


Teki mieli ostaa mutta se maksoi melkein 10e eikä mulla loppujenlopuksi oo mitään tarvetta tollaiselle.. Vaikka olihan se ihana..


Ja nyt loppuun, ihan oikeesti milloin tavallinen valion jäätelö on alkanut maksaa yli 3e??? Rainbown ainojäätelö-feikki maksaa ehkä 3,70, en tajua miten noi valiot voi maksaa noin paljon.
Ja miksi toi mansikka on vaan 2,30???? Ihmettelenpä vaan....



Nyt lähen takomaan ilmaa eli bodycombattiin, heippodei!

<3 heidi

4 kommenttia:

  1. heidi fuuuckyouu tosta karkkipussikuvasta... kävi tekemään mieli ja täällä meni just ainoa kauppa kiinni, niinku siellä ees ois ollu karkkia : D! tuotkos mulle ? : ))

    VastaaPoista
  2. Hehhehee sorppa vaan :)) Sun täytyy varautua paremmin Jannaseni ;) En viittis täältä 1000km päästä lähtä tuomaan :(

    VastaaPoista
  3. Voi ei, nytkö myyräkommentit saavutti jopa mun blogin.......

    VastaaPoista