maanantai 6. helmikuuta 2012

Maanantaita ja ostoksia

Huhhuh mikä päivä! Sain eilen kutsun töihin, ja menin reippaana kun en ollut tuolla paikassa aiemmin ollutkaan. Aamulla menin kuitenkin eka muutamaksi tunniksi kouluun, ja koulumatkalla oli pakko kuvata tää näky vaikka olinki vähän myöhässä:



Työmatkalla piti kuvata myös juna-aseman ovet kun ne oli niin hienot : DD!


Töissä oli kivaa, mutta arvatkaapa ketkä mä taas jouduin kohtaamaan.. Poliisit ja vartijat.  Meillä kävi myymälävaras jonka vartijat nappasivat ja poliisit tulivat noukkimaan kyytiinsä. :S

No, kuitenkin seitsemältä pääsin töistä ja suuntasin rautatieasemalle kauppaan ostamaan savulohiherkkua (nam) ja aineksia köyhän naisen mangolassiin jonka monimutkaisen reseptin kehittelin tänään. 

Rauttiksen taideteos

Siihen tarvitaan - tattadadaaaaa- rainbow (halvempi ku valion) bulgarin jogurtti ja semperin mangosose. Ne kerrostetaan vuorotellen lasiin ja nautitaan, ah! Laiskat kuten minä syö jogurttipurkista mutta hyvältä se maistuu niinkin.

Loppuun saatte kuvat mun tän päivän ja viikonlopun ostoksista. (Pyörähdin nopeasti töiden jälkeen Forumin Seppälän outletissa). Oon lähiaikoina jostain ihmeen syystä viehättyny kaikista hameista ja suorista housuista ja siksi tää hame onnistu hurmaamaan mut:


Onhan se aika, hmmm erilainen, mutta makso vaan 6,75e. Ja musta tulee hei tradenomi niin pitäähän mulla olla edes joitain siistimpiä vaatteita, kai? :D EDIT: Mietin tosin että eikai tästä tule mieleen mikään burberryfeikkeys?? Toivottavasti ei..

Nämä housut puolestaan ostin töistä lauantaina:


 Niissä on korkee vyötärö ja rusettinauha ja ne makso vaan jonkun 6 euroa, eli aika hyvä löytö :) Pitää tosin vähän lyhentää lahkeita kunhan muistan/kerkeän!
Sitten viimeisenä muttei vähäisimpänä nahkahanskat:

Nää oli jotain alle 5e :)

Sellaisia ostoksia tein, ja tässä mun maanantai pähkinänkuoressa :) Oli aika rankka mutta ihan kiva päivä :) Toivottavasti myös  teillä on ollu hyvä viikonalku!

<3 heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti