tiistai 28. helmikuuta 2012

Mandariinimekko ja mangosmootie

Tsau tsau vaan kaikille. Oottelen tässä että sämpylät valmistuu (ei kylläkään ite tehdyt vaan kaupan esipaistetut) ja ajattelin kyhätä pikapostauksen tässä välissä.

Oon tänään hakenut postista neljä (!!) eri pakettia, mutta ainoat mitä niistä pidin oli 1 paketti alusvaatteita (mielenkiintosta eikö) ja sitten yhen IHANAN mekon. Se on kirkkaan oranssi, liehuvahelmainen, ja sen alkuperäinen hinta oli 49,95 mutta maksan siitä vaan 16,90. Aika hyvä ostos siis! Ainut pikku miinus että mekko on yläosasta aika iso mutta sitä saa tolla vyötäronarulla aika hyvin kurottua pienemmäksi :)

Anteeksi tää huono kuva, en saanut jaksanut alkaa täällä hämyisessä huoneessa kuvailemaan enempää + kameran akku on ihan finaalissa.

joo ja mekko on Objectin, kukaan ei varmaan huomannut

Huh pakko myöntää että en malttanut syödä niitä sämpylöitä vasta bloggailtuani, vaan vetäsin äsken kolme juusto-oivariini sämpylää mahaani. Ja sitten join vielä ihan superherkullisen jälkkärismoothien, johon tuli 1 mangopiltti, pakastemangokuutioita, banaani, omppomehuu, ja maitorahka. NAM


Uulalaa ja nyt mun maha on niin täysi et voisin kohta käpertyä sen viereen peiton alle. 

Kirjoittelemisiin,
<3 heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti