lauantai 11. helmikuuta 2012

Nenän suosikit

Hyviä hajuvesiä on mun mielestä melkein maailman vaikeinta löytää. Jotkut tuoksuu hyvälle pullossa mutta ei iholla, jotkut muuttuu iholla paremmaksi kuin miltä tuoksuvat pullossa.

Mun nokkani ei itselleni monia hajuvesiä kelpuuta, mutta tässä muutama ihana:

kuva: http://www.omfragrances.com/chanel-chance-tendre-chanel-unbox-women-p-3941.html?osCsid=62f9807ea51970b5f507a23609ce08c4


Chanelin Change <3 Ihanan raikas ja kukkainen tuoksu, tulee vähän mieleen Marc Jacobsin Daisy. Muuttuu iholla vielä ihanammaksi tuoksuksi! Löysin Changen meidän Tukholman-reissulla, mutta en viitsinyt silloin ostaa koska ajattelin ettei herätehajuvesiostokset kannata. Väärin ajateltu :( No, täytyy odotella seuraavaa tax-free reissua että saan muutaman eurosen säästeltyä Suomen hintoihin verrattuna :D (Hienoa säästää ostamalla :))

Toinen tämän hetken suosikkihajuvesi on ehdottomasti Pradan Candy, oijoi mikä tuoksu!!
Toi pullo on aika retro mun mielestä mutta tuoksu on ihana :) Tätäkin nuuskin ruotsinlaivalla mutten ostanut, on aika kallista:




http://www.echemist.co.uk/p-prada-candy-edp-for-her


Siinä kaksi lempparia :) Blogger temppuilee enkä sen takia saa lisättyä tähän muita suosikkeja.

Kivaa viikonloppua kaikille <3


ps. Ja vaikka nämä onkin tällasia kalliita yksilöitä niin mun ikilemppari on kuitenkin Christina Aquileran Royal Desire joka on tälläkin hetkellä tarjouksessa Anttilassa! En kuitenkaan saanu lisättyä tähän postaukseen yhtäkään kuvaa ja sen takia tässä on vaan nämä kaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti