tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ihana koti ja kengät!

Myöhästyin tänään koulusta koska jäin tekemään tota typerää lettiä joka lopulta purkautu ehkä n. 5 metrin ulkona kävelyn jälkeen, kiva :) No ei oikeesti ollu. Mutta koulun jälkeen lähettiin kaverin luo ja huh huh en tiedä voiko Helsingissä tai oikeastaan missään Suomessa olla kivempaa kotipaikkaa kun mun kaverilla.

Vieressä on eläintila, jossa on lehmiä, lampaita, hevosia, poneja ja varmaan vaikka mitä muitakin eläimiä en muista enää, koti on punainen puutalo valkoisilla ikkunankarmeilla ja siinä kodissa on vielä ihan oma takka. Ja superhalpa vuokra !!! Jotenkin se on ihan oma maalaiskeitaansa keskellä (ei ihan kirjaimellisesti) Helsinkiä :) Kokonaisuudessaan siis ihan täydellinen paikka! Kutsuin minut ja runpsut kylään sinne kesällä moneksi kerraksi!!
 Käytiin silittelemässä heppoja <3 ja toi vaalee yritti syödä mut


"Minäkin olen täällä!!!"

Kaverilta kun lähdin niin menin pikasesti ennen BodyCombatia pyörähtämään Sellon sembaloissa ja arvatkaa mitä !! Löysin kengät ! Siis minä, maailman surkein kenkien ostaja. Mitkään ei ikinä tunnu hyvältä jaloissa tai jos tuntuu niin näyttää karseilta. Ei nääkään kengät IHAN perfecto ole vaan näyttää ehkä vähän muhkuilta jaloissa mutta hei, nahkakengät 39 euroa, täydellinen tuntu jaloissa, pehmeä karvavuori, valkoisen takin kanssa tulee näyttämään ihanalta (testasin jo) ja ensi talvena saan olla ilman talvikenkähuolia. Olisitko muka itse pystynyt vastustamaan??



Ei nää ehkä kaikkien sydäntä yhtä paljon sykähdytä kun mun mutta mulla liittyykin näihin tavallaan yksi tarina.
Nimittäin pienenä sain mummilta vähän näiden tyyliset punaiset nauhakengät joita rakastin ja käytin ja ihailin puhki. Ehkä yhden talven sain dallailla ne jalassani mutta seuraavana vuonna ne oli armottomasti liian pienet. Muistan vieläkin sen harmin kun ne ei enää jalkoihin mahtunut ja oli pakko luopua niistä!! Sen jälkeen en vastaavia ole löytänyt ja kun nämä nyt melko läheltä mallinsa puolesta liippasivat niin oli pakko höllätä kukkaronnyörejä.

Suihkin äsken noihin nahansuoja-aineet ja yritän vielä muutamat päivät/viikot saada kävellä noilla ennenkun mun jalat totaalisesti pakahtuu. Jos vaihdan takin kevyempään niin ehkä se viilentää kenkien lämmittäessä (hiostaessa) jalkoja? ;D

<3 heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti