keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Hiusjuttuja ja höpinöitä

Ää niin mä sitten sorruin värjäämään hiukseni. En kyllä enää värjää hiuksia kotona jos edes värjään. Ei näistä siis mitenkään ylihirveät tullut mutta 1) oon ehkä allerginen hiusväreille 2) yksin värjääminen on tuskasinta 3) luonnollisuus on nättiä.
Sori karseat kuvat mutta tässä siis tulos: 
Ja tästä lähdin: Tää kampaus tosin huijaa ja hiukset näytti karseammalle luonnossa. Tää oli käytännössä ainut kampaus millä väri oli ok ja lopulta samanlaisessa lookissa kävin kuiteskin nappaamassa sen väripurkin.

Noh mutta joo nyt sitten taas kasvatellaan. :-D

Meillä on taas koulussa alkanut kunnon opiskelurytmit. "Muutamat" oppimistehtävät on jo annettu ja ah matikan koronkorkulaskut on kyllä jotain niin.... <33 (burn out 2015 täältä tullaan)
Hmm mitähän muuta oon puuhastellut. Ainakin tein viikonloppuna karjalanpaistia! Siinä on kyllä yksi liharuoka minkä puolesta tekisi ehkä tiukkaa olla vaan kasvissyöjä. Tai en tiedä.. Mutta on se kyllä hyvää.


Ja nyt perinteisenä suomalaisena täytyy vielä hämmästellä lähiaikojen säätä. Niin kaunista! Kylmää mutta kaunista. Jopa meidän vastapäätä olevat lähiökerrostalot näytti kauniilta kun aurinko paistoi niihin nätisti. :D Sähköjohdotkin näyttää vaaleanpunaisilta.. <3


Tekisi mieli mennä hiihtämään jos vaan omistaisin sukset. Tai siis tekee mieli vaikken omistakaan. Mutta jotain talvista sentään ollaan tehty, käytiin luistelemassa! Luisteltiin Jonin kanssa ehkä 5 min meidän lähiradalla 10-vuotiaiden kanssa mutta voinpahan sanoa luistelleeni tänä talvena.

Toivottavasti teille kuuluu hyvää. <3 hyvää huomista kaikille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti