torstai 10. tammikuuta 2013

Mamman helmoissa

Heissan, palasin muutama tunti sitten Kotkan kotoa ja tulin nopeasti päivittämään ennenkuin singahdan Hyvinkäälle. Olin Kotkassa vain yhden kokonaisen päivän mutta kerkesin mm. käydä ja raivata varastoa läpi ja hahaha voi apua mitä teiniajan aarteita sieltä löytyikään. Löysin mm. riparilla kirjoitetun kirjeen ja vanhoja päivyreitä yms.


Tää oli kanssa hyvä, "lukujärjestys = kestämätön". Hieno koulunalku-kirjoitus!

Ennen Kotkaan menoa kävin Porvoossa ja KappAhlista löytyi ihan älyttömän makeat salihousut! Tai nuo on itseasiassa siinä rajoilla onko ne älyttömän siistit vai älyttömän karseat. Jätin ne puolentunnin pähkäilyjen jälkeen kauppaan mutta vähän ne on kyllä kaihertaneet mielessä... Jos olisin jumppaohjaaja niin olisin ostanut nuo heti mutta jotenkin kävi arveluttamaan koska onhan noi nyt ihan älyttömän huomiotaherättävät :D Tykkään muutenkin olla ryhmäliikunnoissa tosi edessä niin jotenkin vaan tuntuu että herättäisi liikaa huomiota jos heiluisi noin riemunkirjavat housut jaloissa vaikka tuskinpa siellä kenelläkään on aikaa tuijotella ketään kesken combatin :D 


Nyt täytyy alkaa lähtemään, käyn ehkä vielä paistelemassa tofua ja sitten menoksi. Kannattaa muuten kokeilla alpro soyan marinoitua tofua siten että heittää paistinpannulle tofun palat, päälle runsaasti soijakastiketta ja kasvisfondia ja paistaa rapeaksi. Tulee hyvää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti