maanantai 28. tammikuuta 2013

Ja päivän sanat:

Viime postaukseen viitaten, haluan vaan näyttää kuinka Jumala puhuu.
Aamulla heräsin viideltä, (kävin vessassa for your information), no, pointti ei ollut se vaan se että kello viideltä minä joka kävin 00:00 nukkumaan en saanut unta. Jäin miettimään kaikkia ikäviä asioita ja 5:58 2 minuuttia ennen kellon soittoa nousin ihan ahdistuksissani ylös. En yleensä avaa konetta aamulla mutta tänään piti käydä ja katsoin samalla päivän sanat. (Kahdessa eri paikassa Raamatun kohtia jotka vaihtelee joka päivä) Eka päivän sana oli tämä:

Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu.
Ps. 91:5-7 (KR33/38)

Päivällä mulla oli noi viime postauksessanikin avaamat vaihtoasiat mielessä ja juteltiin Jonin kanssa. Päätin että en lähde vaihtoon. Äsken tultiin raamiksesta kotiin ja menin jostain syystä vielä päivän sanat tsekkaamaan kun toinen ei viikonlopun jälkeen ollut vaihtunut, ja lukekaa mikä Raamatun kohta sinne oli tullut:

Hänen on tultava suuremmaksi, minun pienemmäksi.Joh. 3:30
lupaus-kantaaJokainen joutuu raivaamaan oman paikkansa elämässä. On saatava hyvä koulutus ja löydettävä riittävän palkitseva työ. On opittava tulemaan toimeen toisten kanssa ja silti etsittävä omaa hyväänsä. On tultava joksikin tullakseen nähdyksi ja kuulluksi – ja ennen kaikkea toisten arvostamaksi. Näin maailma kulkee.
Älköön näin kuitenkaan olko Jumalan lasten keskuudessa. Joka meidän joukossamme tahtoo olla suuri, ryhtyköön muiden palvelijaksi. Joka tahtoo tehdä jotakin näkyvää, tehköön itsensä näkymättömäksi. Joka kaipaa ensimmäisiä paikkoja, asettukoon viimeiseksi. Joka tahtoo Jumalan valtakunnasta tehtävän, odottakoon Herran aikaa. Missä Herra on suuri, tulee ihmisestä pieni. Kun palvelija täyttää tehtävänsä, hän ei odota erityisiä kiittelyitä. Hän tekee vain sen, mitä pitikin. – Palkintojen jaot tapahtuvat taivaassa, täällä on työ ja vaiva. Kristitty on se, joka tähän suostuu.

Ja viimeviikolla, rukoilin yhtenä iltana mielessäni Jonin yhden henkilökohtaisen asian puolesta. En sanonut Jonille tästä, Joni itseasiassa nukkui siinä vaiheessa jo kun kerroin iltarukoukseni. No, aamulla Joni soitti minulle ja sanoi että oli nähnyt yöllä tosi ihmeellistä unta tähän asiaan liittyen ja aamulla vastaus tähän oli tullut ihan kirkkaana mieleen.En tämän kummemmin avaa tätä juttua mutta tämä oli oikeasti ihan mielettömän hienoa.

Rukouksissa on oikeasti uskomaton voima muistetaan se!! Nyt toivotan teille siunatut viikonjatkot, heipsan! <3

Ja lähteet vielä loppuun: 1 & 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti