tiistai 8. tammikuuta 2013

Tiistaiaamuna

Toka vapari ja arvatkaa monelta heräsin, puoli kuudelta. :-D No, ehkä hyvä vaan, saan ainakin rauhallisen aamun ennenkuin lähden reissaamaan kohti Porvoota. Eilen oli aika kiva päivä, vaikken muuta tehnytkään kuin pesin pyykkiä ja kävin Siionissa. Pyykin pesu on kyllä yksi ristiriitaisimmista kotitöistä, toisaalta inhoan sitä kun joutuu ravaamaan pesutuvassa mutta toisaalta puhdas pyykki + -vaatteet = <3.

Siivoilin eilen myös ja laitoin meidän eteiseen tuon kukka-jutun jossa pidän karkkeja :D Koska ei me ikinä muuten saada noita karkkikeppejä syötyä ja ajattelin että vieraat voi aina lähtiessään ottaa siitä yhden tai pari mukaan. ^^ Onnistuin kyllä jo melkein rikkomaan tuon riippuvan asian (mikä sen nimi voisi olla?) että saa nyt nähdä kuinka kauan se tuossa roikkuu. Jonikin vaan tuhahti kun näki mun viritykseni..


Oon jo tähän mennessä kerennyt syödä aamupalaa, lukenut vähän Raamattua, katsonut huomenta Suomea ja kello on vasta vähän yli seitsemän, aika hyvin! Ainiin ja kohta on bloggauskin jo purkissa, hah:)


Hyviä aamun jatkoja siis, miä vielä vähän datailen ja kuuntelen Eriniä. :-)

ps. Tämä on jo 3 vuosi kun kirjoitan tätä blogia! :D Hullua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti