sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Jonin kootut lausahdukset

Muistaako kukaan niitä kyselyjä mitä tehtiin joskus irc-galleria aikoina tytöt poikaystäville ja pojat tyttöystäville? Niitä sellasia missä oli vaikka mitä tarkoittaa se ja se ja mikä on se tai se? No, yks ilta ku olin Jonilla ja oli tylsää ni aloin kysellä siltä kaikenlaista, ja HAHHAHAH se oli niin hauskaa et mun oli pakko omistaa postaus sen vastauksille.

Kyselin kaikkii tyttöjuttuja mitä sain päähäni, ja täytyy sanoo et vaikka täs ollaan jo kolme vuotta seurusteltu ja oon aika paljon naisasioita sille opettanu ni huh vielä riittää opettamista : DD

Laitan sit jokaisee Jonin suorat vastaukset, eli ei mitää kirjakieltä vaa just niinku se itse sano : D Nii ja kuvituksena toimii Jomppa ja myös miä.

Let's start:



Push up- rintsikat = No ei lähe valuu alaspäin

Stay up- sukat = No niis on kans se et ne ei lähe valuu, sillee et ne pysyy jalois





Meikkipuuteri = No mitä siit, no sil niiku annetaa värii kasvoille

Eyeliner = Sil just vahvistetaa niitä kulmakarvan rajoja... Eiku nii siis silmän niitä rajoja



Kuukuppi = Ne on sellaset roikkuvat tissit ( :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD nauroin)

Kuivashampoo = Se niinku jos on kauheen kostee päänahka se kuivattaa sitä



Itseruskettava = En tiiä... Kauheen vaikeit kyselet

Sinettipidennys = On niinku eri luokan pidennyksii et on 1-luokan sinettipidennys, 2-luokan jne, sit niist valitaa et mikä halutaa ( ?? : DD)



Tekoripset = No tekoripset

Ripsienpidennys = No ne on kans tekoripset mut pienemmät..  (Täs vaihees oli pakko kysyy miks ne on pienemmät ja vastaus oli "No eihän ne voi olla nii pitkät muuten ne roikkuu tääl nenässä jos ne on nii pitkät" ja toi vastaus ei kyl selventäny oikeestaa mitään : DDDDDDD)



HUH nauroin niin paljon.

ps.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti