keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Lemppari ihonhoitojuttuja

Ajattelin tehdä nyt postauksen mun lemppareimmista ihonhoitomömmöistä. Mulla on itelläni tositosi herkkä iho, johon kuitenki välillä tulee finnejä sun muita ällötyksiä. Yläasteella ja lukiossa mulla oli näppyjä enemmän, ja kokeilin varmaan kaikki kaupan aineet läpi ennenkuin sain mummoltani Vichyn-epäpuhtaan ihon tuotesetin. Sen jälkeen pikkuhiljaa tajusin siirtyä käyttämään apteekin- ja herkän ihon tuotteita. Nykyään ostan lähestulkoon kaikki ihonhoitoaineet (termit hallussa) apteekista koska kaupan kosmetiikat ei mulle melkein ikinä käy muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Lisäksi mulla on suht paljon vaatimuksia tuotteille joita ostan, ja nekin vähän rajaa sitä mistä niitä löydän :D En halua vessankaappiini tai no missä ikinä noita nyt säilytänkään esim. parabeeneja sisältäviä puhdistusaineita.

Naamanpuhdistuksessa tykkään sellasesta nitisevän puhtaasta ihosta, sen takia yleensä käytän puhdistusvaahtoa. Jotenkin ilman vaahtoa tuntuu ettei iho oikeasti puhdistu :D Mun ihan lemppari-putsari on Vichyn herkän ihon puhdistusvaahto:

Sori, korkit puuttuu koska laitan niihin aina salille mennessä kookosöljyä ja hävitän jonnekin :D

Nyt tosin parin vuoden (kai? tai vähintään reilun yli vuoden) ajan kyseistä vaahtoa käyttäneenä oon huomannut, että mun iho alkaa reagoida siihenki vähän ärtyneesti. Saattaa tosin johtua talvesta ja siitä että jo ilma yksistään kuivattaa ihoa niin paljon. Siksi päätinki eilen Sokoksella ostaa Lumenen hajusteettoman - väriaineettoman - parabeenittoman - alkoholittoman (jnejne, kelpas mulleki :D) - puhdistusemulsion. Ajattelin että voisin talven käyttää ainakin välillä sitä. Muutenkin olisi kai hyvä välillä vaihella noita ihomömmöjä, tai jostain luin joskus niin. 

Kyseessä siis tämä aine, oli tarjouksessa n. 7.90e


Kasvorasvana käytän Vichyn aqualia thermal-sarjan  rasvoja, ja silmämeikit puhdistan tällä:


Toimii! Suosittelen. Tosta vaan paljastu eilen kiva pikku ylläri... Toi purkki on 1litran kokonen, enkä hirveesti sen pohjaan toljottele vaan pidän sitä aina pystyssä ja pöydällä. No, ilmeisesti kannattais välillä katella tota purkkia muualtaki ku ylhäältäpäin:

Eh.. se on kai homeessa. Ei oo ihme et silmät on ollu välillä vähän kipeet :D MUTTA älkää antako tän estää teitä ostamasta tota koska toi on oikeesti paras silmämeikinpuhdistaja mitä oon kokeillu, suosittelen vaan pienempää purkkia! :D


Noi muut tuotteet tossa ekassa kuvassa ei oo kasvojenpuhdistusaineita - paitsi Herbinan kasvovesi joka on ihan hyvä ja halpa - mut ne on muuten vaan hyviä. TBS- hiusöljy, Bottega Verden dödö ja puhdistusaine -> hyviä, kannattaa ostaa. Dödö ei tosin oo maailman tehokkain mut se on alumiiniton ja haisee ihan hyvälle.

Hmm, jotain tästä vielä puuttu, ainakin Sebamedin puhdistuspala jota käytän myös päivittäin. Sekin on tuttu tuote jo jostain teiniajoista asti ja jotenkin sitäkin vaan ostan aina uuden kun vanha loppuu. Mutta hyvä tuote sekin ! 

Yhteenvetona voisin todeta että apteekkituotteet on usein parempia ja hellävaraisempia jos omaa vähänkään herkemmän ihon/tarvitsee joitakin erityisiä ihonhoitotuotteita. Kalliimpaa - joo, mutta pidemmällä aikavälillä tulee halvemmaksi ostaa yksi hyvä ja kalliimpi tuote kuin monta halpaa ja huonoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti