torstai 12. tammikuuta 2012

Aleista kotiutettuja ~

Diupadii, kivaa torstaita kaikille !

Mä kotiuduin ehkä puol tuntia sitte Isosta Omposta, jossa kävin nyt ekaa kertaa testaamassa SATS:in Sh'abamin :D Kyseessä on siis tanssillinen jumppa lyhyesti sanottuna. Tykkään ite hulluista rääkki-ryhmäliikunnoista (kuten esim ikilemppari Body combat <3), nyrkkeilystä yms voimakkaista lajeista, niin toi ei ehkä ihan ollu mun laji kuitenkaa. Vaikka olihan se kiva tanssia Lady Gagan tahtiin ja sheikkailla ja pomppia, mutta mielummin tanssin kotona tai baarissa :D Mut suuri plussa oli se että vaikka siellä "vaan" tanssittiin eikä tehty mitään lihaksia tms, tuli aivan sairaaaaan kuuma. Mietin että sen huoneen on pakko olla lämmitetty koska hikoilin niin paljon : DD

Ennen jumppaa kävin vähän pyörimässä Ompun liikkeissä, ja niistä löytyi pari kivaa juttua kotiin vietäviksi:


Kiva kukkasormus sen yhden ruususormuksen tilalle jonka eräs on kestolainannut : D Tää makso vaan euron ja on kotoisin Glitteristä.


Tääkin rannekoru on Glitteristä ja makso myös euron. Tältä se näyttää kädessä:


Sitte vika koruostos löytyi Bijou Brigittestä (apua kirjotetaanko se ees noin) ja tää kustansi kolme euroa:



Ja lopuks vielä tämmönen kiva musta vyö (oon ettiny tällasta aika pitkää itseasiassa), myös Bijou Brigittestä ja makso 5e.


Jee! Me is happy =))

Nyt on mun mielestä paras hetki aleshopata ku monet tuotteet on -70% tai vähintää -50%. Ainut on tietty et kokoja saattaa olla vähän huonosti mut hyvällä tuurilla voi tehä mahtilöytöjä :)

Nyt alan "rauhottuu" (hyi todellisuudes kyl inhoon rauhottumist enkä ikinä suostu rauhottuu jos joku nii sanoo, tekee mieli vaa alkaa riehuu enemmän ku mua käskee rauhottuu), mut nyt dataan iltadatistelut ja kai sitä nyt voi kutsuu rauhottumiseks johon mäki suostun.

Ei muuta täl kertaa, moikka ja unia ! <3 


1 kommentti:

  1. haha saat sen takasin heti ku tuuut käymää, ehkä ; D terveisin sormuksenlainaaja

    VastaaPoista